CANAL REGION VISITOR CENTER

NEW VISITOR CENTER AT THE SAGAMORE BRIDGE
CANAL REGION VISITOR CENTER
 

Constructed as part of the Massachusetts Highway Department $53 million Sagamore Rotary Fly-Over Project, the new Visitor Center anchors a new commuter parking area and provides public restrooms and an outstanding multi functional information center for tourists and commuters at the entrance to Cape Cod. Designed to mimic a lighthouse gallery, the center features terrazzo flooring, Douglas fir cabinetry, vaulted ceilings, and the most up to date internet and multi-media information systems for public use. 

 

LOCATION: Sagamore, Massachusetts

 

PROJECT COST: $1.7 Million

 

CONSTRUCTION COMPLETION: June 2009

 

 

CANAL REGION VISITOR CENTER
CANAL REGION VISITOR CENTER

New regional visitors center at the foot of the Sagamore Bridge, entryway to Cape Cod.

press to zoom
CANAL REGION VISITOR CENTER
CANAL REGION VISITOR CENTER

Features of the new visitors center in Sagamore Massachusetts.

press to zoom
CANAL REGION VISITOR CENTER
CANAL REGION VISITOR CENTER

Exterior view of the completed Visitors Center in Sagamore Massachusetts.

press to zoom
CANAL REGION VISITOR CENTER
CANAL REGION VISITOR CENTER

Exterior view of the weather vane at the Visitors Center in Sagamore Massachusetts.

press to zoom